U2U Network İstanbul Buluşması

#U2U Network İstanbul Buluşması

Etkinlik Açıklaması

Etkinlik Detayları: U2U Network İstanbul Buluşması

  • Tarih: 14 Ağustos Çarşamba
  • Saat: 18:00 - 21:00
  • Yer: Altcointurk Trader Base & Cloak Blockchain Academy, Kadıköy, İstanbul

KAYIT :  https://lu.ma/k3a83d93?tk=htBcr5

Etkinlik Hakkında: "U2U Network İstanbul Buluşması"na katılın! DePIN (Merkeziyetsiz Fiziksel Altyapı Ağları) teknolojisiyle ilgilenen geliştiriciler, kurucular, yatırımcılar ve blockchain meraklıları için mükemmel bir etkinlik. DePIN'in nasıl altyapıyı dönüştürdüğünü, merkeziyetsiz çözümler sunduğunu ve yenilikçi fikirleri keşfetme fırsatını yakalayın.

U2U Network Hakkında: U2U Network, DAG üzerine inşa edilmiş, EVM uyumlu ve ölçeklenebilirlik sunan modüler bir blockchain ağıdır. 17.000 TPS işlem hacmi ve yaklaşık 650 milisaniyelik kesinleşme süresi ile güçlü bir Katman-1 altyapısıdır ve 80'den fazla DApp'i destekler. Chain Capital ve IDG Blockchain gibi ünlü VC'ler tarafından desteklenen U2U Network, özellikle DePIN Ekosistemi içinde önemli bir oyuncudur.

DePIN dünyasına derinlemesine dalma ve blockchain topluluğundaki benzer fikirlere sahip insanlarla tanışma fırsatını kaçırmayın!

Yer:

  • Adres: Altcointurk Trader Base & Cloak Blockchain Academy, Osmanağa, Kalfaoğlu Sk. No:31/A, 34714 Kadıköy/İstanbul, Türkiye.